Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
KRID: 630679997

Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása

Általános tartalom

 

Beszámoló
MFP-UHK/2022”– IA: 3365693520
Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása
Jásd


Az útfelújítási projektünkben három helyszínen terveztünk útfelújítási munkálatokat. A Dózsa György utcában, a Táncsics utcában valamint a 209 hrsz. Új utca köz területén. A csökkentett támogatás tartalomnak megfelelően előkészítettük az új tervezői költségbecslést, melyet három kivitelezőnek kiküldtünk. A nyertes ajánlattevővel a szerződést megkötöttük, 2022. november végi teljesítéssel, de sajnos nem tudtuk teljes mértékben az utcákat előkészíteni a kivitelezésre így a kivitelezés végét 2022. december 15-re módosítottuk. Az utcák aszfaltburkolatot kaptak, a szükséges vízelvezetési munkákat elvégeztettük. Mindhárom utca lakói elégedettek voltak a kivitelezéssel. A lakosság európai életminőségű utcát kapott a fejlesztésnek köszönhetően.

A pályázat nyilvánosság biztosítását egyrészt a honlapon való megjelenítéssel, másrészt a falutábla kihelyezésével (nyilatkozat csatolva), valamint a támogató tábla helyszíni és az önkormányzat fogadó terében való kifüggesztésével biztosítottuk. Honlapon való megjelenítés: www.jasd.hu

A teljes beszámoló dokumentum a lap alján, a galériában tekinthető meg.