Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!
KRID: 630679997

Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása – 2021. MFP-KEB/2021

Általános tartalom

Beszámoló

Magyar Faluprogram „Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása – 2021. MFP-KEB/2021

iratazonosító: 3296212399

Jásd

Jásd Község Önkormányzata számos közösségi programot tervezett a pályázat benyújtásának évében a 2022. évi megvalósítási időszakra.  

Célunk az volt, hogy Jásd község közösségi színterei hosszútávon működjenek, melyek rendszeres, a mindennapi életükbe beépülő, kulturált elfoglaltságot biztosítanak a község lakosai számára. A programok egész évre szóltak, de túlmutattak az azon túli időszakra is, mivel szándékunkban áll a sikeres és további felmerülő programokat és újabb elemeket megvalósítani a látogató közösség igényeihez igazodva a pályázati időszakon túl is.

A programok elsődleges célcsoportja a község lakossága - óvodásai, iskolásai, felnőttek, különös tekintettel az aktív korú lakosságra és az idős lakosokra voltak.

A programok és a megvalósuló színterek azonban nyitottak voltak a turisták, zarándokok és természetesen a környék lakosai számára is, a beruházás jellegéből kifolyólag jellemzően a környékbeli fiatalokra gondolva. 

A programok megvalósításának kezdete  2022. január 1. és vége december 31. volt.

Programok megvalósításának felelőse többek között  a közösségszervező munkatársunk, Krisztina volt.

Az egész éves kulturális programjaink megvalósulásában, szervezésében aktív feladatot vállalt a közösség szervező. Szakkört vezetett, kiállítást szervezett, színházi és zenei előadások szervezése volt feladata. Csoportokat vezetett látogatóközpontunkban, a templomban és a jásdi Szentkúton. Együttműködött a község civil szervezeteivel, intézményeivel – óvoda, iskola, az egyházközség vezetőivel.

A vállalt eredménymutató értéket teljesítettük: BÉRTÁMOGATÁSBAN ÉRINTETT KÖZÖSSÉGSZERVEZŐ SZÁMA 1 FŐ